fbpx

ET MODERNE FORSAMLINGSHUS

Med GAARDEN ønsker vi skabe et samlingspunkt for alle livets begivenheder i stort og småt. Et moderne forsamlingshus, hvor lokale fællesskaber kan plejes og hvor nye kan opstå. Livets store fejringer, langbordsmiddage, høstfester eller kulinariske feriedage for børn – GAARDEN er sat i verden for at kunne rumme det hele. Vi vil være stedet for Hvidovres erhvervsdrivende, foreningslivet og alle byens madglade borgere – vi vil være et sted, alle kan være, og alle kan være stolte af.

EN DEL AF NOGET STØRRE

GAARDEN er en del af LOCA Gruppen, som ejes af Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard. LOCA Gruppen beskæftiger sig med mad til alle anledninger og vi driver i dag både restauranter og kantiner. Dog ikke flere end Merete og Dorte selv er en del af hver forretning.

LOCA Gruppens mål er, at vores mad – om det er i vores kantiner, restauranter til hverdag eller til fest,  skal gøre noget godt for både gæsterne, planeten og ikke mindst personalet. Vores ambition for GAARDEN er derfor også, at den bliver et levende eksempel på, hvordan god mad og godt samvær kan skabe livsglæde, og styrke allerede stærke lokale fællesskaber.

Læs mere om både os, vores virksomhed og vores restauranter her.

Mange kærlige hilsner

Merete Holst & Dorte Juhl Østergaard
LOCA Gruppen

Restaurant GAARDEN ligger i den nyrenoverede Risbjerggaard bygning