fbpx
Restaurant GAARDEN beliggende ved Kulturhus Risbjerggaard

OM RESTAURANT GAARDEN

Risbjerggaard i fortiden

Forstadsmuseet "Risbjerggaard" fra deres hjemmeside her

RISBJERGGAARD GENNEM TIDEN

Risbjerggaards historie begynder i det 18. århundrede, hvor gården er en helt almindelig landbrugsejendom. Senere bliver gården omdannet til kro, restaurant, dansested og keglebane. Risbjerggaard blev stedet, hvor skiftende politiske partier holdt partimøder både før, under og efter besættelsen. Senere udgår Hvidovres 68-oprør herfra med politiske aktioner, protester og masser af 'farlig' rockmusik.

Siden forfalder Risbjerggaard og frister en krank skæbne, indtil det bliver besluttet at bringe Hvidovres kulturelle vartegn tilbage til ære og værdighed igen. En gennemgribende renovering kulminerer med tilbygningen af Kulturhuset, som i dag er Hvidovres kulturelle kraftværk.

I februar 2023 åbner Restaurant GAARDEN med målet om at blive en levende og anvendelig restaurant, som kan blive en integreret del af og bidrage til Hvidovres stærke lokalmiljø og blomstrende kulturliv.

ET MODERNE FORSAMLINGSHUS

Med GAARDEN ønsker vi at skabe et samlingspunkt for alle livets begivenheder i stort og småt. Et moderne forsamlingshus, hvor lokale fællesskaber kan plejes og hvor nye kan opstå. Livets store fejringer, langbordsmiddage, høstfester eller en rigtig dejlig middag – GAARDEN er sat i verden for at kunne rumme det hele. Vi vil være stedet for Hvidovres erhvervsdrivende, foreningslivet og alle byens madglade borgere – vi vil være et sted, hvor alle kan være, og alle kan være stolte af.

Risbjerggaard i Hvidovre
Dorte og Merete LOCA Gruppen

EN DEL AF NOGET STØRRE

GAARDEN er en del af LOCA Gruppen, som ejes af Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard. LOCA Gruppen beskæftiger sig med mad til alle anledninger, og driver i dag både en række restauranter og kantiner i og omkring København. Dog ikke flere, end at Merete og Dorte selv har en finger med i hver forretning.

LOCA Gruppens mål er, at vores mad –  uanset om det er i vores kantiner, eller restauranter – skal gøre noget godt for både gæsterne, planeten og personalet. Vores ambition for GAARDEN er derfor også, at stedet bliver et levende eksempel på, hvordan god mad og godt samvær kan skabe glæde og være med til at styrke allerede stærke lokale fællesskaber.

Du kan læse om LOCA Gruppen her

Mange kærlige hilsner

 Dorte Juhl Østergaard & Merete Holst
Dorte_Ostergaard
Merete Holst Signatur