fbpx
LOCA Gruppen bæredygtighedsrapport

VORES RAPPORT OM BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed er kommet på mode. Ikke mindst i restaurations- og fødevarebranchen, hvor mange i dag hævder, at de arbejder bæredygtigt. I LOCA Gruppen og på GAARDEN er vi selvfølgelig glade for det fokus, som emnet nyder i disse år. Men vi mener også, at det ikke er nok bare at sige, at man arbejder bæredygtigt. Vi vil også gerne kunne bevise det.

”Kan man måle det, kan man styre det”, plejer vi at sige. Og derfor er vi stolte af at kunne præsentere LOCA Gruppens ’Bæredygtighedsrapporter’.

LOCA Gruppen bæredygtighedsrapport

Læs 2021-2022 rapporten her

Læs 2022-2023 rapporten her 

Restaurant GAARDEN for hele familien

BÆREDYGTIGHED GASTRONOMI PÅ MÅL OG VÆGT

I rapporten har vi målt og vejet på samtlige indkøb til vores restauranter for at få et præcist billede af vores samlede CO2-aftryk – og hvad vi kan gøre for at nedbringe det fremover.

Rapporten indeholder blandt andet målinger og fakta på vores forbrug af lokale råvarer, vores grad af økologi, dyrevelfærd, personalepleje og trivsel. Vigtige emner, som vi glæder os til at arbejde videre med i vores køkkener og drift fremover.

VI SÆTTER MENNESKELIG BÆREDYGTIGHED I FOKUS

For os er bæredygtighed ikke kun et spørgsmål om at vælge de rigtige råvarer, følge sæsonerne og minimere madspild. Menneskelig bæredygtighed er en lige så væsentlig del af den fortælling, vi står for. Derfor fremlægger rapporten også alle vores tiltag i forhold til personalepleje og trivsel i LOCA Gruppen. I restaurationsbranchen vil vi gerne kunne tiltrække og fastholde de rigtige mennesker. Det kræver, at vi sammen luger ud i de forældede traditioner og kulturer, der skræmmer folk væk fra vores fag. Også på dette område ønsker LOCA Gruppen at hæve barren og være best in class.

Kærligheden til mad og mennesker vil altid vores ledestjerne på vejen mod mere bæredygtig gastronomi. Vi er spændte på den fortsatte rejse mod en mere lys og bæredygtig fremtid. Både for os selv og vores personale, for omverdenen og for restaurationsbranchen.
Se vores nuværende menu her

Restaurant GAARDEN i Hvidvore