fbpx
Bæredygtig Gastronomi på GAARDEN

BÆREDYGTIG MAD

På GAARDEN elsker vi stor og bred smag, og vi krydrer gerne det lokale med krydderier og køkkenteknikker fra andre madkulturer. På GAARDEN vil måltidets grundsten dog altid være sæsonens danske råvarer, som vi gør os umage med at udvælge og forædle.

Det anslås, at fødevarebranchen samlet set står for cirka en fjerdedel af verdens CO2-udledninger. Derfor mener vi, at alle, der arbejder med mad, har et ansvar for at se på, hvor de kan gøre en forskel. Det gælder også på GAARDEN. Derfor laver vi sæsonfokuseret mad, som er til at betale, men hvor kvaliten af råvarer og hensyntagen til mennesker og miljø altid er i højsædet.

Restaurant GAARDEN økologiske sæsonretter
LOCA Gruppen manifesto

ALLE KAN GØRE NOGET

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Derfor har LOCA i 2021, med udgangspunkt i en række af FN’s Verdensmål, udarbejdet et ’Manifesto’. Manifestoet udstikker kursen for vores bæredygtighedstilgang og vores forretning. For os handler bæredygtighed ikke kun om, hvor gulerødderne er dyrket – bæredygtig mad handler også om, at vores kokke og tjenere arbejder under forhold, som vi kan være bekendt. Vi ønsker, at restaurationsbranchen skal være et sted, hvor man har lyst til at blive, lære og udvikle sig – også når man har passeret 30 år og har fået børn.
Læs mere om vores manifest her

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT

Vi siger, hvad vi gør – men vi gør også, hvad vi siger. Derfor udarbejder vi hvert år en Bæredygtighedsrapport, som sætter  håndgribelige tal, fakta og målsætninger bag de ting, vi siger.

Vi ved, at vejen mod en mere bæredygtig restaurationsbranche er brolagt med konstante dilemmaer og kompromiser. Der er mange måder at gøre tingene på, og vi ved, at vores måde aldrig bliver den perfekte. Men det afholder os ikke fra at stræbe efter det.

Vi tror på, at vi med ordentlighed, velsmag og madglæde kan være med til at skabe positive forandringer i verden. Det har både vores branche og vores klode brug for.
Læs mere om vores bæredygtighedsrapport her

LOCA Gruppen bæredygtighedsrapport