
SENESTE NYT FRA GAARDEN
Fredag den 10. november, 2023
Tradition med et tvist på Restaurant GAARDEN
Det bliver også jul i Hvidovre, hvor vores nye køkkenchef Marcelo Tauffic får lov til at stå for GAARDENs første julemenu. Marcelo stammer fra Brasilien, så han har fået sin gastronomiske opdragelse langt fra de traditionelle danske juleretter. Ikke desto mindre kan Marcelo lave mad, så englene synger, og han har givet traditionen sit eget tvist på julemenuen, som vi serverer fra den 21. november. Glæd dig til Marcelos tag på julegris, som han serverer med sprødstegt rosenkål og en intens sauce tilsmagt med indkogt juleøl. Og husk at slutte aftenen af med vores klassiske risalamande eller vaniljesoftice med brændte mandler og varm karamelsauce.
Vores restaurantchef Reka har været i gang med produktionen af kryddersnapse, og hun har brugt timevis på at perfektionere opskriften på GAARDENs gløgg, som vi også serverer med stolthed fra den 21. november