fbpx

Seneste nyt fra GAARDEN
11. Maj, 2023

GRATIS SOMMERKONCERTER

Så kan vi endelig præsentere en nyhed, vi har glædet os til at dele med jer: Sommeren på GAARDEN bliver for alvor skudt i gang, når vi i samarbejde med Risbjerggaard inviterer til gratis udendørskoncerter sidste fredag i maj og alle torsdage i løbet af juni. Her vil vi under navnet ÅBEN CIRKEL præsentere en række dygtige kunstnere inden for vidt forskellige genrer. Koncerterne foregår under åben himmel i den store cirkel, og vi står klar med fadøl, kold hvidvin og andre forfriskninger. Køkkenet tilbyder til lejligheden picnickurve med 6 lækre småserveringer til 245,-

Se indholdet i picnickurven og hele programmet for koncertrækken herunder.

Første koncert i ÅBEN CIRKEL bliver fredag den 26. maj, hvor vi byder velkommen til jazzkoncert med Rasmus Stenholm feat. Jonas Johansen.

Rasmus spiller ekvilibristisk orgeljazz med noter af afro, salsa, funk og klassisk souljazz. Han har de sidste 25 år turneret på de danske scener, har udgivet tre plader i eget navn, deltaget på mere end 30 album og har arbejdet og turneret med musikere som Henning Stærk, Mek Pek, Peter AG, Johnny Madsen, Rock Nalle, Peter Sommer, Sinne Eeg, Jesper Thilo m.fl.

Jonas Johansen har en universel sound, opnået gennem 35 års erfaring på højt niveau og medvirken på 200+ album. Jonas har bare det ekstra touch, der løfter musikken til helt særlige højder. Hans personlige og internationale sound er funderet i et dybt kendskab til jazztraditionen og en evne til at indarbejde inspiration fra Latinamerika, Tyrkiet, Spanien, Afrika og Indien.

Alle koncerter starter kl. 17.00. Baren er åben med kold hvidvin, fadøl og andre drikke fra kl. 16.00 – 19.00.


Nyd GAARDENs lækre picnickurv til koncerten

GAARDENs picnickurv indeholder:

Friskbagt surdejsbrød med pisket smør

Rillette på velfærdsgris, sennep og cornichoner

Bagte og syltede grøntsager

Friskskåret Skagenskinke serveret med cremet oliventapenade

To danske oste med sprødt og sødt

2 slags småkager

Pris: 245,-

Picnickurven skal forudbestilles på via. linket her og udleveres på dagen mellem kl. 16-17.

Det er selvfølgelig også muligt at bestille bord i restauranten, hvis du trænger til noget godt at styrke dig på efter koncerten.