fbpx
Kokkene sammensætter en særlig menu på 8 serveringer til hele bordet

AFTENMENUEN

 - Køkkenet er åbent fra 17:00, hvor sidste mulige bestilling er 21:00

MENU

Retternes størrelse er nærmere som forret end som hovedret. Vi anbefaler 2-4 retter pr. person alt efter, hvor stor sulten er.

2 Croquetter med blåmusling, cremet bechamel og urtemayo
65,-

Boghvedevaffel med skagenskinke, vesterhavsost og cremefraiche
135,-

Let syltet makrel, sprødt rugbrød, tomater, radiser og sauce choron creme
135,-

Stegt blomkål, brunet smør, saltet citron, smørbønnehummus og sesam
115,-

Zucchini, dansk økologisk burrata, citronvinaigrette, friske ærter, hasselnødder og mynte
135,-

Stegt bryst af velfærdskylling, kantareller, majs, spidskål og luftig sauce blanquette
145,-

Langtidsstegt økologisk frilandsgris, solbærchutney, syltede solbær, palmekål, sprøde flæskesvær og portvinssauce
145,-

Fish n' chips – bæredygtig fangst i sprød orlydej med tatarsauce og grillet citron
145,-

TILVALG

Kartoffelkompot, urter, svampecreme og kartoffelchips
95,-

Grøn salat med sennepsvinaigrette og smørristet boghvede
65,-

Surdejsbrød på ølandshvede med pisket smør
35,-

Pommes frites med dijonmayo
45,-

SOCIAL DINING

Køkkenet sammensætter en menu,
der deles ”family style” af hele bordet.

Kokkene vil præsentere jer
for 5 forskellige serveringer i løbet
af denne oplevelse.

395,- pr. person

Tilføj en tilpasset vinmenu á 3 glas
345,-

Kan også bestilles vegetarisk

OST & DESSERT

2 danske oste med sødt & sprødt
95,-

Hindbærsoftice, bærcoulis, vaniljecreme og mørk chokolade
95,-

TIL DE MINDSTE

 - til & med 10 år

Fried chicken af velfærdskylling med mild barbecuesauce, grøntsagstave og dressing
90,-

Fish n' chips – bæredygtig fangst i sprød orlydej med tartarsauce & grillet citron
90,-

 Softice & topping
45,-