
AFTENMENUEN
- Køkkenet er åbent fra 17:00, hvor sidste mulige bestilling er 21:00

MENU
Retternes størrelse er nærmere som forret end som hovedret. Vi anbefaler 2-4 retter pr. person alt efter, hvor stor sulten er.
2 Croquetter med blåmusling, cremet bechamel og urtemayo
65,-
Boghvedevaffel med skagenskinke, vesterhavsost og cremefraiche
135,-
Let syltet makrel, sprødt rugbrød, tomater, radiser og sauce choron creme
135,-
Stegt blomkål, brunet smør, saltet citron, smørbønnehummus og sesam
115,-
Zucchini, dansk økologisk burrata, citronvinaigrette, friske ærter, hasselnødder og mynte
135,-
Stegt bryst af velfærdskylling, kantareller, majs, spidskål og luftig sauce blanquette
145,-
Langtidsstegt økologisk frilandsgris, solbærchutney, syltede solbær, palmekål, sprøde flæskesvær og portvinssauce
145,-
Fish n' chips – bæredygtig fangst i sprød orlydej med tatarsauce og grillet citron
145,-
TILVALG
Kartoffelkompot, urter, svampecreme og kartoffelchips
95,-
Grøn salat med sennepsvinaigrette og smørristet boghvede
65,-
Surdejsbrød på ølandshvede med pisket smør
35,-
Pommes frites med dijonmayo
45,-
SOCIAL DINING
Køkkenet sammensætter en menu,
der deles ”family style” af hele bordet.
Kokkene vil præsentere jer
for 5 forskellige serveringer i løbet
af denne oplevelse.
395,- pr. person
Tilføj en tilpasset vinmenu á 3 glas
345,-
Kan også bestilles vegetarisk
OST & DESSERT
2 danske oste med sødt & sprødt
95,-
Hindbærsoftice, bærcoulis, vaniljecreme og mørk chokolade
95,-
TIL DE MINDSTE
- til & med 10 år
Fried chicken af velfærdskylling med mild barbecuesauce, grøntsagstave og dressing
90,-
Fish n' chips – bæredygtig fangst i sprød orlydej med tartarsauce & grillet citron
90,-
Softice & topping
45,-