fbpx
Økologisk spisested i Hvidovre med sæsonernes råvarer

GAARDENS MAD

Vi elsker stor og bred smag, og menukortet vil altid være en blanding af det danske med inspiration, smage og køkkenteknikker fra hele verden. Måltidets grundsten vil dog altid være sæsonens danske råvarer, som vi udvælger og tilbereder med største omhu.

AFTENKORT

Vores aftenkort er bygget op af retter i forretsstørrelse, og vi anbefaler 2-4 retter alt efter, hvor meget sulten gnaver. Vil man hele kortet rundt anbefaler vi også vores 'Social Dining'-menu, som består af 8 serveringer, som køkkenet vælger. 'Social Dining'-menuen serveres family style og dermed som retter, der vælges og deles af hele bordet.
Se vores aftenkortet her

FROKOSTKORT

Vores frokostkort er bygget op af klassiske retter og sæsonens bedste råvarer. Der er både mulighed for, at nyde lidt til en søde tang, eller i det sene forår have mulighed for friske asparges, i de varmere sæsoner er det ligeledes muligt, at nyde frokosten udenfor med lidt koldt at drikke.
Se vores udvalg her

DRIKKEKORT

Vores vinkort består af primært økologiske vine fra de bedste europæiske regioner, og dertil tilbyder vi god kaffe, cocktails, fadøl og lokalt brygget øl fra Spy Brew.
Se vores Drikkekort her